| کدهاي مهم بازي | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
YAHYA-PRO کاربر جدید
تعداد پستها : 9 Registration date : 2007-06-09
| عنوان: کدهاي مهم بازي الجمعة يونيو 15, 2007 9:31 am | |
| از این بعد اینجا کدهای مهم بازی رو میزارم مثل این که برای یه ساختمون تعریف کنیم که میتونیم واردش بشیم من چهل صفحه کد های مهم رو دارم که به مرور میزارم اینی که گفتم چهل صفحه هست نه این که فارسی باشه انگلیسیه باید فارسی بشه | |
|
| |
Lion&Sun ادیتور معمولی
تعداد پستها : 193 Registration date : 2007-06-08
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الجمعة يونيو 15, 2007 10:54 am | |
| دمت گرم .. یک خسته نباشید میگم | |
|
| |
MOHAMMAD مدیر کل
تعداد پستها : 171 Age : 31 Registration date : 2007-06-07
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي السبت يونيو 16, 2007 2:29 am | |
| ممنــــــــــــــــــــــــون | |
|
| |
nimajon کاربر تازه وارد
تعداد پستها : 22 Registration date : 2007-06-20
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الأربعاء يونيو 27, 2007 2:18 pm | |
| کسي نميدونه يحي چرا ديگه نمياد؟ | |
|
| |
Lion&Sun ادیتور معمولی
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الخميس يونيو 28, 2007 1:55 am | |
| فقط یحیی نیست .. هیچ کس نیست !!! میر محمد و محمد که یعنی رییس سایت هستند نهایتش هفته ای 5 دقیقه به این جا سر بزنن چه میشه توقعه داشت بتونیم این بازی را بدیم بیرون یک مدیر باید مثل سیامک تهرانی باشه که از صبح تا شب دنبال اسپانسر+شرکت+کار گروه هست باشه نه ........ | |
|
| |
MirMohammad مدیر کل
تعداد پستها : 168 Age : 31 Registration date : 2007-06-07
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الخميس يونيو 28, 2007 2:02 am | |
| من که درام کار میکنم روی ریو | |
|
| |
Lion&Sun ادیتور معمولی
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الخميس يونيو 28, 2007 2:56 am | |
| میر محمد دم تو گرم ..وافعا کارت درسته .. ولی میدونی .. همونطور که تو کنفرانس هم گفتیم .. باید یک بخش آموزش + یک سایت توپ و ... باشه تا هم تعداد اعضا بره بالا هم.. | |
|
| |
YAHYA-PRO کاربر جدید
تعداد پستها : 9 Registration date : 2007-06-09
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي السبت يونيو 30, 2007 7:58 am | |
| - nimajon نوشته است:
- کسي نميدونه يحي چرا ديگه نمياد؟
با سلام خوشحال شدم حداقل یه نفر سراغ ما رو گرفت من با میر محمد صحبت کردم قرار شد کدها رو به صورت آموزشی بزاریم چون منم قسمت کمی رو بلدم به این صورت میتونیم چیزهایی رو که بلدیم بزاریم رو که انشالله بتونیم برای بازی هم مراحل بسازیم من قسمت اول رو دادم به اقا محمد دیگه اون خودش باید تصحیح کنه و بزاره همین که گذاشت من قسمت بعدی رو میدم بهش یه خبر بد یه شرکت بازیسازی ایرانی داره رو یه بازی توپ با گرافیک عالی کار میکنه که مسابقات ماشین سواری تو شهر تهران هست چند تا عکس دارم که بزودی میزارم اگه کار اینطور پیش بره و ما بازی رو بعد از این شرکت بدیم بیرون مطمئن باشین هیچی قروش نمیکنه بازی از ما گفتن بوداین فاجعه رو به همه ی اعضا تسلیت میگم | |
|
| |
Lion&Sun ادیتور معمولی
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الأحد يوليو 01, 2007 1:39 am | |
| نوکرم یحیی جون این جورا هم که میگی نیست .. اون شرکت داره اصلا یک بازی دیگه میسازه .. با این تفاوت که ما داریم اصلا بازی gta را ادیت میکنیم .. به نظر من تازه مله ما بیشتر فروش داشته باشه .. میدونی چرا .. ؟ چون gta بلاخره یک اسمی در کرده تو ایران .. از بچه 6 ساله تا پیر مرد 25 ساله با این بازی آشنا هستن حالا وقتی این بازی با تمام ماشین های ایرانی + نقشه و ... هزاران امکانات دیگه باشه .. 100 % از اون بازیی که برای اولین باره داره میده بیرون خیلی قوی تره !! واسه همین 100 % ما موفق تر از اونا تو زمینه فروش میشیم | |
|
| |
nimajon کاربر تازه وارد
تعداد پستها : 22 Registration date : 2007-06-20
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الخميس يوليو 05, 2007 7:20 am | |
| يحيي جان اگه محبت کني و خودت فقطبه من بگي کدا با چه زبونيه و هر چقدر ازشون بلدي به من بگي من مراحل بازي رو دست کاري ميکنم... | |
|
| |
nvidia کاربر پرکار
تعداد پستها : 63 Registration date : 2008-08-07
| عنوان: رد: کدهاي مهم بازي الخميس أغسطس 07, 2008 11:08 pm | |
| با عرض سلام وخسته نباشيد من براي شما وبلگي رو معرفي كرده ام كه مي تواني اتومبيل هاي ايراني خارجي و هواپيما هاي ايراني و خارجي و دوچرخه ها و افكت هاي زيبا و..... براي جي تي اي دانلود كنيد براي ورود كليك كن....................................................................................................... | |
|
| |
| کدهاي مهم بازي | |
|