GTA Iran
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

به سایت ادیت بازی GTA خوش آمدید.

الرئيسيةPortalمكتبة الصورجستجوأحدث الصورثبت نامورود

MirMohammad Car's

4 مشترك
نويسندهپيام
MirMohammad
مدیر کل
مدیر کل
MirMohammad

ذكر تعداد پستها : 168
Registration date : 2007-06-07

MirMohammad Car's Empty
پستعنوان: MirMohammad Car's   MirMohammad Car's Icon_minitimeالأحد يونيو 24, 2007 12:07 pm

با سلام کار های جدیدم رو براتون در اینجا می زارم اما فرق این با کار های قبلیم اینه که ویرایش نیست خودم می سازم.
این هم ریو که هنوز نصف کار هم انجام نشده !!
MirMohammad Car's Rio10
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://gtairan.1talk.net
Lion&Sun
ادیتور معمولی
ادیتور معمولی
Lion&Sun

تعداد پستها : 193
Registration date : 2007-06-08

MirMohammad Car's Empty
پستعنوان: رد: MirMohammad Car's   MirMohammad Car's Icon_minitimeالإثنين يونيو 25, 2007 12:10 am

آفرین میر محمد خیلی قشنگ شده Very Happy
salar
کاربر جدید
کاربر جدید

تعداد پستها : 8
Registration date : 2007-08-20

MirMohammad Car's Empty
پستعنوان: رد: MirMohammad Car's   MirMohammad Car's Icon_minitimeالجمعة أغسطس 24, 2007 9:04 am

ببخشید ممکن بدونم اعضا تقریبا چه مو قع به سایت میان تا منم بتونم با هاشون اشنا بشم
در ضمن من یهکارهایی برای سایت انجام دادم فقط میخواستم بدونم رنگ بندی خاصی در نظر دارید یا به موضمع خاصی می خواین اشاره داشتباشید یا نه؟ پس اگر ممکنه تو یه پیغام خصوی این موضوعات برام توضیح بدید ممنومیشم راستی من هیچ آموزشی برای زدمودلر دریافت نکردم
MirMohammad
مدیر کل
مدیر کل
MirMohammad

ذكر تعداد پستها : 168
Registration date : 2007-06-07

MirMohammad Car's Empty
پستعنوان: رد: MirMohammad Car's   MirMohammad Car's Icon_minitimeالسبت أغسطس 25, 2007 4:31 am

سلام به دلیل اینکه تابستونه بچه ها رفتن مسافرت ....
در مورد موضوع 2 هم اینکه شما در چه باره واسه سایت کار انجام دادید ؟
https://gtairan.1talk.net
salar
کاربر جدید
کاربر جدید

تعداد پستها : 8
Registration date : 2007-08-20

MirMohammad Car's Empty
پستعنوان: رد: MirMohammad Car's   MirMohammad Car's Icon_minitimeالسبت أغسطس 25, 2007 7:07 am

پس این تور پس من نمی تونم افتخار اشنایه با بچه ها تا چند وقت دیگه داشته باشم درهر صورت من همونطور که گفتم یه کارهایی برای لوگو سایت که اول سایت ه سرفصل ها و...
انجام دادم ولی می خواستم قبل از ارائه ببینم شکل خاصی یا رنگ بندی خاصی در نظردارین یا نه ؟ راستی اگر خدا به خواد نسخه های دیگه ایهم میخواید بدید دیگه نه اگر این جوری باشه باید یه اسم برای این نسخه پیدا کنین راستی من تو چند تا مو ضوع دیگه هم اگر مایل باشید می تونم کمک کنم یکی تکسچر برای ماشین ها یا داستان بازی یا سا خت اتوران برای بازی البته خیلی مونده تا اتوران ولی گفتم که اگر تو این موارد بتونم کمکی بکنم خوشحال میشمcheers
nvidia
کاربر پرکار
کاربر پرکار

تعداد پستها : 63
Registration date : 2008-08-07

MirMohammad Car's Empty
پستعنوان: رد: MirMohammad Car's   MirMohammad Car's Icon_minitimeالخميس أغسطس 07, 2008 10:56 pm

با عرض سلام وخسته نباشيد من براي شما وبلگي رو معرفي كرده ام كه مي تواني اتومبيل هاي ايراني خارجي و هواپيما هاي ايراني و خارجي و دوچرخه ها و افكت هاي زيبا و.....
براي جي تي اي دانلود كنيد براي ورود كليك كن
MirMohammad Car's 5ueva54dd1bpimoug
.......................................................................................................

MirMohammad Car's 3iakq6f8pomcqnutcd88

MirMohammad Car's
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» new cars
» EIG8T Cars
» New Cars,Moein
» Mohammad Cars
» iil.IRAN.lii Cars